SearchKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Tanfolyamok és Képzések Online rendszere
Tanfolyamok és Képzések Online rendszere

Partnerek

A MÉK 2018. november 30-i Küldöttgyűlési határozatai

10/2018. (11.30.) sz. MÉK Kgy. határozat

A MÉK Küldöttgyűlése 197 igen, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodás mellett megállapítja, hogy a stratégia készítése során a tagdíjreform, a szakirányú gyakorlat megszerzésének szabályozása (mentori-gyakornoki rendszer) és az országos szakmafelügyeleti rendszer kidolgozása prioritást élvez, ezért megbízza a MÉK Elnökségét, hogy a megjelölt témákban a következő küldöttgyűlésre tárgyalható, írásos anyagot terjesszen általános vitára a küldöttgyűlés elé.

Read more…Az Építőipari Nívódíj nyertesei és a MÉK Sándy Gyula-díj nyertese

» News, informations - HOME » Díjak, díjazottak

December 14-én pénteken az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) budapesti évzáró üléseén és ünnepségén kihirdették az Építőipari Nívódíj, a MÉK Sándy Gyula-díj nyerteseit.

A pályázatot kiírók delegáltjaiból álló Bírálóbizottság nyolc kategóriában összesen tíz épületet részesített Építőipari Nívódíjban, két épület elismerő Oklevelet kapott. Az idei Nívódíjakat Tolnay Tibor, az Építőipari Nívódíj Bíráló Bizottság elnöke adta át az alábbi nyerteseknek.

Read more…


MÉK Küldöttgyűlés 2018.11.30 - rövid beszámoló

» MÉK news » Küldöttgyűlés

A Magyar Építész Kamara november utolsó péntekén rendezte meg őszi küldöttgyűlését az Öbölház rendezvényközpontban Budapesten. A küldöttgyűlés dr. Hajnóczi Péter MÉK elnök megnyitó szavai után a napirend szerinti sorrendben folytatódott. Tutervai Mátyás MÉK alelnök bemutatta a MÉK stratégiájának tervezetét, majd ezt követően a munkacsoportok vezetői adtak tájékoztatást a munkacsoportok tevékenységéről.

Read more…


BGE Központi Könyvtár tervpályázata - Eredménye

» Design competitions » Domestic design competitions

A bge multifunkcionális oktatási, kutatási és kulturális centrummal bővül
Kihirdették a Buzogány utcai épület bővítésére kiírt tervpályázat eredményeit

Read more…


Ismét lehet jelölni az Év Tájépítésze Díjra 2018

» News, informations - HOME » Díjak, díjazottak

AZ ÉV TÁJÉPÍTÉSZE-DÍJ az aktív szakmagyakorlók egy rövidebb szakmai periódusának kiemelkedő - maximum 5 évre kiterjedő - teljesítményét és a szakmai innováció elismerését célozza. A díjban részesülhet évente egy alkotó (esetleg alkotópáros, vagy alkotó csapat) egy előre felkért szakmai zsűri döntése alapján.

Read more…


Átadták a 2018-as Prima Primissima díjakat

» News, informations - HOME » Díjak, díjazottak

Tíz kategóriában 16. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői Budapesten a Müpában megrendezett gálaesten december 7-én. 2018. december 11.-én kedden.

Magyar építészet és építőművészet kategóriában Nagy Csaba építész.

Read more…


Építészet „Hónapjai” Komárom-Esztergom megyében

» Regional chambers news » Komárom-Esztergom Megyei Építész Kamara

Komárom-Esztergom megyében idén a hagyományos Október – az Építészet Hónapja rendezvénysorozat meghosszabbodik egészen december elejéig.

Természetesen a rendezvények zöme most is októberben zajlott, de jutott belőle novemberre, sőt még decemberre is.

Read more…